Nagytakarítás

Nagytakarításra van szüksége?

Válassza profi nagytakarítószolgáltatásunk!

Alapterület teljes körű portalanítása, vegyszeres kezelése, tisztítása, fényezése
Ajtók lemosása
Ablaküveg, ablakkeret lemosása, tisztítása
Bútorok vegyszeres kezelése
Csövek, magasan lévő tárgyak lemosása, tisztítása
Csempefelületek tisztítása, lemosása, fertőtlenítése
Korlátok, radiátorok portalanítása, lemosása
Kárpitozott bútorok tisztítása, és szőnyegek gépi tisztítása
Kapcsolók, konnektorok tisztítása
Közös helyiségek teljes körű fertőtlenítése
Világítótestek portalanítása, tisztítása
Virágtartók portörlése, tisztítása
Kis- és nagytakarítás alkalmával

Érdemes megfogadni

A takarítás fő szabálya a fentről lefelé és bentről kifelé való haladás. Így elkerülhető, hogy újra összekoszoljuk azt, amit már egyszer megtisztítottunk.
Fontos, hogy a takarítás alatt és után szellőztessünk, így a por kiszáll, míg a lakás megtelik friss levegővel.
A falakat, a mennyezetet és az elérhetetlen magasságokban lévő dolgokat nyeles tollseprűvel érdemes leporolni és a pókhálókat eltávolítani.
A szekrényeket kívül és belül is mossuk le, a könyveket a szabad levegőn összeütögetve portalanítsuk, majd töröljük tisztára.
Csövek, magasan lévő tárgyak lemosása, tisztítása
Az ablaküvegeket tisztítás után papírral tudjuk csíkmentesre törölni, a függönyöket pedig még nedvesen helyezzük vissza, hogy „kilógják magukat”.
Az ágyneműt tegyük ki a napra levegőzni, ez ugyanis hatásos a poratkák ellen.
A szobanövények leveleit vizes ruhával, esetleg felhígított tejbe, sörbe áztatott vattával töröljük át.

Karácsonyi buli lesz a cégnél?

Ha szeretne még a nagy céges rendezvények előtt (vagy után) egy alapos tisztítást az irodában, akkor kérje nagytakarítás szolgáltatásunkat, és levesszük a gondot a válláról!

A CleanNet mindenhol alaposan, az előre megbeszélt igényekhez igazítva végzi munkáját, megrendelőink legnagyobb megelégedésére. Ha minket bíz meg a nagytakarítás elvégzésével, akkor tiszta és friss környezetben ünnepelheti kollégáival az év végét.

Megbízható takarítószemélyzet és kedvező árak várják az év minden napján!

Háziállatok és az iroda tisztasága

Napjainkban számos iroda kutyabarát, és a kollégák előszeretettel viszik be házikedvenceiket. Bármennyi figyelmet is fordítanak rá a gazdák higiéniai szempontból, számos egészségügyi veszély forrásai lehetnek, és megannyi takarítani valóval látnak el minket. Felgyűlik a szőr, amely megtapadhat a szőnyegeken, bútorokon, és könnyen allergiás reakciót is kiválthat.

Takarítócégünk profi szakemberei a legmegfelelőbb tisztítószerekkel felszerelve gondoskodnak arról, hogy minden egészségügyi kockázatot elkerülve biztosíthassa kollégáinak kisállatuk behozatalát.

Szőnyegtisztítás

Az irodákban gyakran fordulnak elő szőnyegek, kárpitok. Ezek lehetnek kicsik, melyeket a parkettára kerülnek esztétikai vagy használati célból, de akadnak, amelyek a padló teljes felületét elfoglalják, így megteremtve a helyiségek stílusát, hangulatát. Ritkább esetekben előfordulhatnak faliszőnyegek is, melyekre ugyancsak nagy gondot kell fordítani.

A szőnyegek tisztántartása nagyon nehéz feladat. A rendszeres porszívózás nem elég, főleg, ha egy hivatali épületben kell ügyelni a rendre és a kifogástalan tisztaságra, hiszen itt igen nagy igénybevételnek vannak kitéve a szőnyegek. Ráadásul bármilyen környezetben előfordulhat, hogy valami kiborul, aminek a feltörlés után is nyoma marad. Továbbá atkák telepedhetnek meg a szőnyegben, amiket higiéniai szempontból is el kell távolítani.

Amennyiben profi szőnyegtisztításra van szüksége egy-egy rendezvény, találkozó, esetleg rendszeres takarítás céljából, forduljon hozzánk bizalommal!

Igényes nagytakarítást szeretne?

Kérjen ajánlatot!