Ablak-, üveg- és homlokzattisztítás

Külső-belső 20 méteres magasságig

Ablak-, üveg- és homlokzattisztítás

Cégünk a profi takarítószolgáltatása során Közép-Európában az elsők között alkalmazza a legmodernebb, Európai Innovációs Díjat nyert Puraqleen – pure water cleaning technológiát. A Puraqleen az üveg- és homlokzattisztítás új generációja.

Vállaljuk üvegfelületek, ablakok vegyszeres tisztítását, mely magába foglalja a keretek, párkányok áttörlését, mosását is, szükség esetén a makacs szennyeződések (pl. régi festékfoltok, malter) mechanikai, kíméletes eltüntetését is.

Takarítás környezettudatosan

Az általunk is használt természetbarát tisztítószerek Földünk és saját magunk egészsége érdekében biológiailag könnyen lebomló anyagokból készülnek, így akár épülettakarításról, akár nagytakarításról van szó, a makulátlan tisztaság mellett a környezetbarát megoldások is garantáltak.

Néhány közönséges konyhai alapanyag pedig maradéktalanul pótolhatja a drága bolti vegyszereket, elég csak odahaza körülnézni. Ilyenek: a mosószóda, a citromlé, a szódabikarbóna, ecetsav, nyers tej, tojásfehérje, citrom, fehér ecet, glicerin, tiszta alkohol és a bórax. Ezek ráadásul a hatékonyságuk révén nemcsak az otthonok, hanem irodák, akár komplett irodaházak takarítása során is tökéletesen bevethetők.

A portalanítás puha ronggyal, tiszta vízzel elvégezhető, a bútorok lemosásánál akár meleg tejbe mártott vászondarabot is használhatunk. A bőrfelületeket tojásfehérjével vagy nyers tejjel kenjük be. Az ablakok, tükrök felületét szappanos, majd forró ecetes vízzel kezeljük, s újságpapírral töröljük át. Felmosásra mosószódát alkalmazzunk, a szőnyegtisztítás során a foltok eltávolításához pedig a citrom, a fehér ecet, a glicerin, a tiszta alkohol és a bórax is megfelelő.

A mosdó és konyha vízkőlerakódásaitól ecetes víz segítségével szabadulhatunk meg. A citromlé vízkőoldó, fertőtlenítő, jó fehérítésre és fémkezelésre. A makacsabb szennyeződések ellen a szódabikarbóna, ecetsav és forró víz elegye segít.

Ezek a mindennapos takarításra kiváló eszközök ráadásul még bőrkímélőek is!

Profi ablaktisztítás a tökéletes csillogásért!

Az ablaktisztítás nem tartozik a hetente elvégzett takarítási feladatok közé, ráadásul megfelelő eszközök hiányában az üveg foltos maradhat. Arról nem is beszélve, hogy a magasabban lévő ablakokat, homlokzatot gyakran nem érjük el, így azok tisztítása is igen nehéz feladat.

Éppen ezért, a legjobb döntés egy profi takarítócégre bízni a feladatot! Ha így tesz, a megspórolt idő és energia mellett nem kell jelentős összegekért beszereznie azokat a speciális eszközöket sem, melyeket kimondottan az ablak- és homlokzattisztításra fejlesztettek ki, hiszen a CleanNet már rendelkezik azokkal!

Cégünk leveszi a terhet a válláról! Profi takarítószolgáltatásunk keretében megtisztítunk minden ablakot és üvegfelületet, sőt még a homlokzatot is!

Segítségünkkel irodájának minden szeglete makulátlanul tiszta lesz. Önnek nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot és igénybe venni szolgáltatásunkat!

Az ablaktisztítás folyamata

A nagytakarítás egy hétköznapi ember számára idővel nehézzé és teherré válik, főleg, ha egy magas épületről vagy több száz szobás irodakomplexumról van szó. Utóbbi esetben egyértelműen szakembert kell hívni, aki gondoskodik a profi takarításról ezeken a nehezen elérhető helyeken is.

Jó munkát tehát bárki végezhet, de ha igazán profi takarítást akar, bízza egy már számtalanszor bizonyított takarítóvállalkozásra! Ne vesződjön az irodában az ablaktisztítással, keresse fel inkább a CleanNet Kft.-t!

Igényes ablak-, üveg- vagy homlokzattisztítást szeretne?

Kérjen ajánlatot!