Rólunk

Megbízható és profi takarítócégre van szüksége?

A CleanNet Kft. a hazai épülettakarítás egyre növekvő elvárásainak megfelelve, a megrendelők igényeinek teljes körű, gyors és minőségi kiszolgálására jött létre. Célunk, hogy széles takarítási spektrumban lehetővé tegyük a tisztább környezet kialakítását. E törekvésünk sikerét referenciáink és takarításszolgáltatásunk elégedett megrendelőinek hosszú sora bizonyítja!

Akár irodatakarítás, akár nagytakarítás, a célunk ügyfeleinkkel közös: a minden fél megelégedésére végzett, minőségi munka. Ennek érdekében állandó kapcsolatot tartunk megbízóinkkal, és nyitottak vagyunk a felmerülő, kihívást jelentő kérdések megoldására, a takarítási követelményeknek való mielőbbi megfelelésre. Területi vezetőink állandó ellenőrzése és az ügyfeleinkkel történő napi kapcsolattartás jelentik a biztosítékot a lehetőségek szerinti legjobb, profi takarításra és egy hosszútávú, sikeres együttműködésre.

Magas színvonalú szakmai háttér, képzett munkatársak

A CleanNet Kft. szakmai hátterét több százezer ragyogóra tisztított négyzetméter és számtalan hosszútávú megbízás fémjelzi. Takarítószolgáltatásunk kimagasló minőségét többéves Nyugat-Európában szerzett tapasztalatunk garantálja. Cégünk komoly hangsúlyt fektet a munkatársak, mind a takarítószemélyzet, mind a vezetőség folyamatos szakmai képzésére, így biztosítva vállalásaink minőségi, hatékony, kármentes és biztonságos teljesítését az irodatakarítás, az épülettakarítás vagy épp a nagytakarítások során.

Kérjen egyedi, személyreszabott árajánlatot

Kérjen árajánlatot

Az európai eszközpark és tisztítószer-paletta

A színvonalas, profi takarítás elengedhetetlen eleme a kiváló minőségű takarítóeszköz-park és a modern tisztítószer-paletta. Kizárólag ISO-minősített, túlnyomórészt német és svájci beszállítók (KIEHL, VERMOP, CLEANFIX, MEIKO) által biztosított termékeket használunk. A felületek, burkolatok takarítása és megóvása mellett természetesen a környezet védelme a legfontosabb szempont a tisztítószerek kiválasztása során. Ennek megfelelően takarítócégünk Közép-Európában az elsők között rendelkezik a legmodernebb, Európai Innovációs Díjat nyert Puraqleen – pure water cleaning technológiával. A Puraqleen az üveg- és homlokzattisztítás új generációja, és mint ilyen takarításszolgáltatásunk fontos pillére, amire a fenntarthatóságre ügyelő megbízóink is támaszkodhatnak.

A konstruktív partner

A legjobb választás

Nyitottak vagyunk a kihívást jelentő kérések megoldására, hiszen célunk nem csupán a kifogástalan, profi takarítás, hanem a hosszútávú, sikeres együttműködés a megbízókkal.

Az irodaháztakarítás és más egyéb takarítószolgáltatások során KIEHL és VERMOP létesítményhigiéniai vegyszer- és eszközrendszereket használunk, valamint takarító-szervizkocsit, mosható fertőtleníthető mopokat és színkódos törlőkendőrendszert. A felsorolt kézi eszközök és tisztítószerek mellett CLEANFIX márkájú, nagy teljesítményű robbanásbiztos gépeket alkalmazunk.

Takarítószolgáltatási rendszerünk belső fejlesztésének leglényegesebb eleme a bevezetésre kerülő új oktatási és minőségellenőrzési szisztéma. Dolgozóink rendszeres és kötelező oktatást kapnak munka-, baleset- és tűzvédelemről, továbbá a Magyar Tisztítóipari társaság által nyújtott elméleti, gyakorlati és szakmai képzésen vesznek részt, ahol higiéniai ismereteket szereznek, elsajátítják a tisztítószerek, -eszközök használatát, helyes adagolását ás azok hatásmechanizmusát. Mindezt a profi takarítás és ügyfeleink elégedettségének érdekében!

Alapvető követelmény szolgáltatási vezetőink napi, informális kapcsolata az intézmény kijelölt kapcsolattartó személyeivel. A jó partneri viszony ugyanis munkánk alapja, egyben az állandó, minőségi munka legfontosabb feltétele, ami nélkül elképzelhetetlen a kifogástalan épülettakarítás, irodatakarítás.

A belső ellenőrzési folyamatok részét képezik a már elkészült munkautasítások és egyéb előírások is, amelyeket dolgozóink a munkahelyeken kézhez kapnak, ezzel is garantálva takarítószolgáltatásunk szakszerű, megbízható teljesítését.