Iroda takarítás

Megbízható, profi takarítóvállalkozást keres irodája tisztán tartására?

Önnek a CleanNetre van szüksége!

A munkahelyi higiénia nem lehet kompromisszum kérdése! Mi professzionális eszközökkel szabadítjuk meg a mindennapok során felhalmozódott kosztól. A rendszeres, szakszerű irodatakarításnak köszönhetően a munkakörnyezet mindig tiszta lesz, így biztosítva a komfortos munkavégzést alkalmazottainak.

Bízza cégünkre irodája takarítását!

A napi munkavégzés egyik legelemibb feltétele, hogy környezetünk tökéletesen tiszta és rendezett legyen. Ehhez ajánljuk a napi irodatakarítást, mely a következőket foglalja magába:

Padló porszívózása és nedvestisztítása, felmosása, fényezése
Hulladéktartó edények kiürítése és fertőtlenítése, higiénikus tasakok cseréje szükség szerint, a környezet kímélésének szempontjait figyelembe véve, szelektív gyűjtés
Hulladékok szelektív gyűjtőhelyre szállítása
Asztalok, munkafelületek vegyszeres tisztítása, ápolása hozzáférhető területeken
Bútorok és nyitott polcok portalanítása, vegyszeres tisztítása
Telefonok külső tisztítása, zsírtalanítása
Üvegbútorokról, üvegfalakról, üvegajtókról ujjnyomok, zsírfoltok eltávolítása
Ajtók vegyszeres mosása, kilincs környékének alapos tisztítása
Ablakpárkányok portalanítása
Szennyfogó szőnyeg tisztítása, porszívózása
Klímakondenzvíz ürítése
Viráglocsolás
Bejárati ajtó előtti küszöb felmosása, bejárati ajtó fogójának tisztítása

Nyilván sok takarítócég vállal irodatakarítást, irodaháztakarítást, azonban nem mindegyik elég megbízható, ezért jól meg kell fontolni, kiket bíz meg ezzel a feladattal. Mi régóta összeszokott csapattal, tapasztalt, munkájukra igényes alkalmazottakkal dolgozunk. A kifogástalan, profi takarítás mellett a dolgozók értékeinek, használati tárgyainak megóvására is odafigyelünk, így biztos lehet abban, hogy senkinek nem kerül a szemetes fenekére a jegyzete. Sajnos ez nem minden takarítóvállalkozásnál egyértelmű, de mi különösen odafigyelünk arra, amit csinálunk.

Magas színvonal

Takarítószolgáltatásainkat magas színvonalon, gyorsan végezzük. Hatékonyan dolgozunk, a végeredmény pedig minden esetben magáért beszél. Számunkra az Ön elégedettsége a siker mércéje!

Tisztán az egészségért!

Egy irodában nap mint nap számos ember megfordul, dolgozók és ügyfelek egyaránt, az utóbbi időben pedig egyre többen ráébredtek, hogy mindez mennyi egészségügyi veszéllyel, kockázattal jár. Több olyan helyiség található egy munkahelyen, amely közös használatú a kollégákkal, illetve azon használati tárgyakból is rengeteg akad, amelyek kézről kézre járhatnak.

Alapos, profi takarítás híján a fertőzések forrásai lehetnek többek között a vizes helyiségekben található csapok és lefolyók, a kilincsek, a szekrények fogói, a kávéfőző vagy vízforraló, és a villanykapcsolók. Ezeket akár naponta többször is megérintik az emberek, akik a kezükön, ruhájukon hordozhatják a kórokozókat. Továbbá gyakran káros organizmusok telepedhetnek meg például a liftek hívógombjain, az elektromos berendezések távvezérlőin, telefonokon, közös használatú irodai gépeken, a számítógép billentyűzetén, egerén is.

Előzze meg a betegségeket, és óvja környezete és dolgozói egészségét! Takarítócégünk makulátlan tisztaságot varázsol Önnél is! Forduljon hozzánk bizalommal és kérje egyedi árajánlatunkat!

Irodák napi takarítása

A különböző tevékenységi köröket ellátó cégek gyakran nagy létszámú dolgozót foglalkoztatnak irodai környezetben, aminek következtében a különböző helyiségek és eszközök nagy igénybevételnek vannak kitéve, főleg, ha az ügyfélfogadás is ebben a környezetben történik. A rendszeres és fokozott használatnak köszönhetően az irodai környezetben elengedhetetlen a rendszeres takarítás, és ezáltal az optimális higiéniai állapotok fenntartása, mivel a baktériumok szaporodásának és a fertőzések kialakulásának nagyobb esélye van, mint más körülmények között.

Az alábbi mindennapos irodatakarítási, irodaháztakarítási feladatok elvégzése elengedhetetlen a munkavállalók és az ügyfelek érdekében egyaránt:

Padlótisztítás, szőnyegtisztítás
Hulladékgyűjtés
Munkafelületek tisztítása
Mosdók tisztítása
Konyha és egyéb közös használatú helyiségek takarítása
Tárgyalók és fogadótermek tisztán tartása
Egyéb takarítási folyamatok
Ajtók vegyszeres mosása, kilincs környékének alapos tisztítása
Ablakpárkányok portalanítása
Szennyfogó szőnyeg tisztítása, porszívózása
Klímakondenzvíz ürítése
Viráglocsolás
Bejárati ajtó előtti küszöb felmosása, bejárati ajtó fogójának tisztítása

Gondoskodjon Ön is felelősségteljesen a megfelelő munkakörülmények fenntartásáról, és válasszon egy profi takarítóvállalkozást! Cégünk sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött vállalja irodák napi takarítását, akár komplett épülettakarítást. Szolgáltatásunkkal kapcsolatos további információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, mi pedig készséggel állunk rendelkezésére!

Igényes irodatakarítást szeretne?

Kérjen ajánlatot!