Nagytakarítás

Nagytakarításra van szüksége? Tekintse meg szolgáltatásainkat!

 • Alapterület teljes körű portalanítása, vegyszeres kezelése, tisztítása, fényezése
 • Ajtók lemosása
 • Ablaküveg, ablakkeret lemosása, tisztítása
 • Bútorok vegyszeres kezelése
 • Csövek, magasan lévő tárgyak lemosása, tisztítása
 • Csempefelületek tisztítása, lemosása, fertőtlenítése
 • Korlátok, radiátorok portalanítása, lemosása
 • Kárpitozott bútorok tisztítása, és szőnyegek gépi tisztítása
 • Kapcsolók, konnektorok tisztítása
 • Közös helyiségek teljes körű fertőtlenítése
 • Világítótestek portalanítása, tisztítása
 • Virágtartók  portörlése, tisztítása

1

6

Nagytakarítás tippek

Ha kisüt végre a nap a hosszú téli hónapok után, sokan érzünk vágyat a lakás kiszellőztetésére és rendbe tételére. A nagytakarítás azonban kemény munka, ezért érdemes szakemberre bízni a munkafolyamatot. Különösen problémás, zsúfolt és elhanyagolt házak és lakások teljes körű megtisztítására érdemes takarító társaságot megbízni.

Néhány tippet azonban érdemes minden takarítás alkalmával megfogadni.

–        a takarítás fő szabálya, a fentről lefelé és bentről kifelé való haladás. Így elkerülhető, hogy újra összekoszoljuk azt, amit már egyszer megtisztítottunk.

–        fontos, hogy a takarítás alatt és után szellőztessünk, így a por kiszáll, míg a lakás megtelik friss levegővel.

–        a falak, a mennyezet és az elérhetetlen magasságokban lévő dolgokat nyeles tollseprűvel érdemes leporolni és a pókhálókat eltávolítani.cleannet_nagytakaritas

–        a szekrényeket kívül is belül mossuk le, a könyveket a szabad levegőn összeütögetve portalanítsuk le, és töröljük tisztára.

–        az ablaküvegeket tisztítás után papírral tudjuk csíkmentesre törölni, a függönyöket pedig még nedvesen helyezzük vissza, hogy kilógják magukat.

–        az ágyneműt tegyük ki a napra levegőzni, amely hatásos a poratkák ellen.

–        a szobanövények leveleit vizes ruhával, esetleg felhígított tejbe, sörbe áztatott vattával töröld át.

 

Ugye Önnek is rengeteg dolga van decemberben a karácsonyi készülődés miatt?

Ha nincs ideje és energiája az egész ház kitakarítására, ne aggódjon, kérje nagytakarítás szolgáltatásunkat és levesszük a gondot a válláról!

A karácsony a szeretet ünnepe, az év végi jól megérdemelt pihenés ideje. Azonban sokunknak a december nem áll másból, mint vásárlásból, főzésből, ajándékcsomagolásból, dekorálásból és még sorolhatnánk a végtelenségig.

Kinek van ideje és ereje mindezek mellett még alaposan kitakarítani a lakást?

Nagyon kevés embernek. A nagytakarítást mindenhol alaposan, az előre megbeszélt igényekhez igazítva végezzük, megrendelőink legnagyobb megelégedésére. Ha minket bíz meg a karácsonyi nagytakarítás elvégzésével, akkor Ön és családja tiszta és friss környezetben töltheti az ünnepeket anélkül, hogy Ön teljesen kimerült lenne az elvégzett teendőktől.

Ha tisztaságot szeretne otthonában erőfeszítés nélkül, vegye fel velünk a kapcsolatot és igényelje nagytakarítási szolgáltatásunkat!

Megbízható takarító személyzet és kedvező árak várják az év minden napján!

 

 

 

 

 

 

 

Háziállatok és az otthon tisztasága

Napjainkban számos család teljes értékű tagja a házi kedvenc, aki vagy állandóan a lakásban tartózkodik, vagy ki-be járása van a kertbe és otthonunkba is. A leginkább közkedveltebb és széles körben tartott házi állatok a kutyák és a macskák, akikre bármennyi figyelmet is fordítunk higiéniai szempontból, mégis számos egészségügyi veszély forrásai lehetnek, és megannyi takarítanivalóval látnak el minket.

Ha állatot tartunk, az egyik bosszantó és állandó házimunka az állatszőr hatékony eltakarítása, amely megtapadhat a szőnyegeken, bútorokon, hiszen a természettől eredően ösztönösen cserélik bundájukat házi kedvenceink az évszaknak megfelelően. Sajnos ez a folyamat manapság egyre inkább allergia forrása is lehet, azonban alapos takarítással ezt megelőzhetjük. A másik higiéniai óvintézkedés, ami szükséges akkor adódik, ha háziállatunk kijár a kertbe, illetve az utcára és koszos tappancsaival kórokozókat juttat otthonunkba.

Cégünk profi szakemberei a legmegfelelőbb tisztítószerekkel felszerelve gondoskodnak, hogy minden egészségügyi kockázatot elkerülve élhessen együtt kisállatával otthonában.

Ha tiszta otthonra vágyik háziállata mellet is, keressen fel minket bizalommal és készséggel állunk rendelkezésre!

 
 
 
 
 
 
 
 

Takarítás biztonságosan!

A ház nagytakarítása igencsak vegyes érzelmeket keltő feladat. Egyfelől mindenki szereti a tiszta otthon friss illatát, másfelől viszont gyakran nem jut elég idő és energia a munka elvégzésére. Ilyenkor érdemes egy szakértő csapatot segítségül hívni. A CleanNet hosszú évek óta foglalkozik takarítási munkákkal, így irodatakarítással, nagytakarítással, kivitelezés utáni feladatokkal, ablaküveg-és homlokzattisztítással.

A mindennapok során vannak olyan takarítási munkák, melyeket célszerű saját magunknak elvégezni. A lakásban bizonyos területeket sokkal gyakrabban használunk, mint a többi helyiséget, ezeket érdemes gyakran tisztítani, még akkor is, ha láthatóan nincs rajtuk szennyeződés.

A takarítás alapjában véve három típusra osztható egy lakóház esetében: konyha, fürdőszoba és a szobák. Ez egyes részek tisztántartásához más-más tisztítószerek használatosak.

Gyakori kérdésként merül fel, hogy tartsunk-e Hipót a lakásban. Ezzel kapcsolatban megoszlanak a vélemények, hiszen egyfelől kiváló tisztítószer, másfelől viszont komoly veszélyt jelenthet a gyermekekre és háziállatokra nézve, így beszerzését érdemes megfontolni.

Jó csapatra lenne szüksége a tavaszi nagytakarításhoz? Ne habozzon, telefonáljon nekünk még ma!

 
 
 

 

 
 
 

Szőnyegtisztítás

Mindannyiunk életterében előfordulnak szőnyegek, kárpitok; lehetnek kicsik, melyeket a parkettára teszünk esztétikai szempontból, vagy használati célból, van, amelyek a padló teljes felületét elfoglalják, így megteremtve otthonunk stílusát, hangulatát. Egyes házakban még előfordulhatnak faliszőnyegek is, melyeknek tisztán tartására nagy gondot kell fordítani.

Viszont akinek szőnyege van, tudja, milyen nehéz feladat a tisztán tartása. A rendszeres porszívózás nem elég, főleg, ha egy hivatali épületben kell ügyelni a rendre és a kifogástalan tisztaságra, hiszen itt igen nagy igénybevételnek vannak kitéve a szőnyegek, azonban bármilyen környezetben előfordulhat, hogy valami kiborul, aminek a feltörlés után is nyoma marad. Továbbá atkák telepedhetnek meg a szőnyegben, amiket higiéniai szempontból is el kell távolítani, különösképpen, ha gyermek is van a lakásban, aki gyakorta játszik a szőnyegen.

Amennyiben szőnyegtisztításra van szüksége, egy-egy rendezvény, találkozó vagy parti miatt, esetleg rendszeres takarítás céljából, forduljon hozzánk bizalommal!

KAPCSOLAT
CleanNet Kft.

1116 Budapest
Temesvár utca 20.

E-mail: info@cleannet.hu
Telefon: 06-30-431-0394
Twitter
Facebook
Google+
YouTube
Blog
Flickr
www.flickr.com
items in Cleannet Kft. More in Cleannet Kft. pool