Ablak, üveg és homlokzattisztítás

Ablak, üveg és homlokzattisztítás (külső-belső 20 méteres magasságig)

Cégünk – Közép-Európában az elsők között – rendelkezik a legmodernebb, Európai Innovációs Díjat nyert Puraqleen – pure water cleaning technológiával. A Puraqleen az üveg és homlokzattisztítás új generációja.

Üvegfelületek, ablakok vegyszeres tisztítását vállaljuk, mely magába foglalja a keretek, párkányok áttörlését, mosását is. Szükség esetén a makacs szennyeződések (pl. régi festék foltok, malter) mechanikai kíméletes eltüntetését is.

ablaktisztítás

Ablaktisztítás

 

Takarítás környezettudatosan

A természetbarát tisztítószerek Földünk és saját magunk egészsége érdekében biológiailag könnyen lebomló anyagokból készülnek.

Néhány közönséges konyhai alapanyag maradéktalanul pótolhatja a drága bolti vegyszereket, elég csak odahaza körülnézni. Ilyenek: a mosószóda, a citromlé, a szódabikarbóna, ecetsav, nyers tej, tojásfehérje, citrom, fehér ecet, glicerin, tiszta alkohol és a bórax.takarítás

A nappaliban és ebédlő helyiségekben a portalanítás puha ronggyal, tiszta vízzel elvégezhető, a bútorok lemosásánál akár meleg tejbe mártott vászondarabot is használhatunk. A bőrfelületeket tojásfehérjével, vagy nyers tejjel kenjünk be. Az ablakok, tükrök felületét szappanos, majd forró ecetes vízzel kezeljük, s újságpapírral töröljük át. Felmosásra mosószódát alkalmazzunk, a szőnyeg foltjainak eltávolításához pedig a citrom, fehér ecet, glicerin, a tiszta alkohol és a bórax is megfelelő.

A fürdő és konyha vízkőlerakódásaitól ecetes víz segítségével szabadulhatunk meg. A citromlé vízkőoldó, fertőtlenítő, jó fehérítésre és fémkezelésre. A makacsabb szennyeződések ellen a szódabikarbóna, ecetsav és forró víz elegye segít.

A mindennapos tisztogatásra kiváló eszközök még bőrkímélőek is.

 

Profi ablaktisztítás a tökéletes csillogásért!

Az ablaktisztítás valószínűleg senkinek nem tartozik a legkedvesebb elfoglaltságai közé. Ez nem is meglepő, hiszen a megfelelő eszközök hiányában, akárhányszor töröljük át, az üveg felület foltos maradhat. Arról nem is beszélve, hogy a magasabban lévő ablakokat, homlokzatot gyakran nem érjük el, így a tisztítása is igen nehéz feladat.

Mivel az ablaktisztítás nem tartozik azok közé a tevékenységek közé, amit az embernek hetente el kell végezni, így nem is igazán érné meg csak erre a feladatra külön eszközöket vásárolni.

Ezentúl nem kell az ablaktisztítással vesződnie, vagy létrán állva egyensúlyoznia, hogy a magasabban lévő felületeket is elérje! Nem is kell komoly összegekért beszereznie azokat a speciális eszközöket, melyeket kimondottan az ablak- és homlokzattisztításra fejlesztettek ki!

Cégünk leveszi a terhet a válláról! Megtisztítunk minden ablakot és üvegfelületet, sőt még a homlokzatot is!

Segítségünkkel lakásának minden szeglete makulátlanul tiszta lesz. Önnek nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot és igénybe venni szolgáltatásunkat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Az ablaktisztítás folyamata

Sok háziasszony retteg az otthoni ablaktisztítástól, hiszen lássuk be, igencsak nehéz igazán szép munkát végezni e terülten, nem beszélve arról, hogy mindez létráról, a magasban történik. Fokozódik és egy hétköznapi ember számára már lehetetlenné válik ez a helyzet, ha egy magas épületről van szó. Utóbbi esetben egyértelműen szakembert kell hívni.

Az otthoni ablaktisztításnál azonban számos taktikát bevethetünk. Nézzük, mik ezek!

A folyamat értelemszerűen azzal kezdődik, hogy eltávolítjuk a függönyöket, majd kimossuk őket. Ezt követi az ablakkeret, melyet bő vízzel és mosószerrel törlünk tisztára. Itt érdemes figyelembe venni a keret anyagát: például amennyiben műanyag, akkor nem karcoló tisztítószert vásárolni.

Ezután jönnek az üvegek, először a külső, majd a belső felület. Az ablaktisztítás során ügyeljünk arra, hogy egyenletes fel-le mozdulatokkal tisztítsunk, kerülve a maszatolást. Végül töröljük az ablakot csíkmentesre egy darab papírral.

Ne vesződjön otthonában az ablaktisztítással, keresse fel inkább a CleanNet Kft.-t!

KAPCSOLAT
CleanNet Kft.

1116 Budapest
Temesvár utca 20.

E-mail: info@cleannet.hu
Telefon: 06-30-431-0394
Twitter
Facebook
Google+
YouTube
Blog
Flickr
www.flickr.com
items in Cleannet Kft. More in Cleannet Kft. pool