Cégismertető

Profi és megbízható takarító céget keres?

A CleanNet Kft. a hazai épülettakarítás egyre növekvő követelményeinek megfelelve, a megrendelők igényeinek teljes körű, gyors és minőségi kiszolgálására jött létre, hogy széles takarítási spektrumban lehetővé tegye a tisztább környezet kialakítását. Referenciáink és elégedett megrendelőink szolgálnak e törekvéseink gyakorlati igazolására.

Ügyfeleinkkel közös célunk a mindenki megelégedésére végzett minőségi munka. Ennek elérése érdekében állandó kapcsolatot tartunk ügyfeleinkkel. Nyitottak vagyunk a felmerülő, kihívást jelentő kérdések megoldására, a takarítási követelményeknek mielőbbi, lehetőség szerinti legjobb megfelelésére. Területi vezetőink állandó ellenőrzése, ügyfeleinkkel való napi kapcsolattartás jelentik a biztosítékot egy hosszú távú sikeres együttműködésre.

Magas színvonalú szakmai háttér, képzett munkatársak

A CleanNet Kft. szakmai hátterét többszázezer ragyogóra tisztított négyzetméter és számtalan hosszú távú megbízás fémjelzi. Munkánk kimagasló minőségét több éves Nyugat-Európában szerzett tapasztalatunk biztosítja. Cégünk komoly hangsúlyt fektet a munkatársak, mind a takarítói személyzet, mind a vezetőség folyamatos szakmai képzésére, így biztosítván a minőségi, hatékony, kármentes és biztonságos teljesítését a vállalt szolgáltatásnak.

Az európai eszközpark és tisztítószer-paletta

A minőségi takarítás elengedhetetlen eleme a kiváló minőségű takarítóeszköz-park és a modern tisztítószer paletta. Kizárólag ISO-minősített, túlnyomórészt német és svájci beszállítók (KIEHL, VERMOP, CLEANFIX, MEIKO) termékeit használjuk. A felületek, burkolatok takarítása és megóvása mellett, természetes, hogy a környezet védelme a legfontosabb szempont a tisztítószerek kiválasztása során. Cégünk, Közép-Európában az elsők között, rendelkezik a legmodernebb, Európai Innovációs Díjat nyert Puraqleen – pure water cleaning technológiával. A Puraqleen az üveg és homlokzattisztítás új generációja.

A konstruktív partner – a legjobb választás

Nyitottak vagyunk a kihívást jelentő kérések megoldására. Célunk a hosszú távú sikeres együttműködés a Megbízókkal.

Munkánk során KIEHL és VERMOP létesítmény higiéniai vegyszer és eszköz rendszereket használunk, valamint takarító szerviz kocsit, mosható fertőtleníthető moppokat; színkódos törlőkendő rendszert.

A felsorolt kézi eszközök és tisztítószerek mellett CLEANFIX márkájú nagyteljesítményű robbanás biztos gépeket alkalmazunk.

Szolgáltatási rendszerünk belső fejlesztésének leglényegesebb eleme a bevezetésre kerülő új oktatási és minőségellenőrzési szisztéma. Dolgozóink rendszeres és kötelező oktatást kapnak munka,- baleset és tűzvédelemről, továbbá a Magyar Tisztítóipari társaság által nyújtott elméleti, gyakorlati és szakmai képzésen vesznek részt, ahol higiéniai ismereteket szereznek; elsajátítják a tisztítószerek, eszközök használatát, helyes adagolását, azok hatásmechanizmusát.

Alapvető követelmény szolgáltatási vezetőink napi informális kapcsolata az intézmény kijelölt kapcsolattartó személyeivel, ez munkánk alapja, a jó partneri viszony, az állandó minőségi munka legfontosabb feltétele.

A belső ellenőrzési folyamatoknak a részét képezik a már elkészült munkautasítások és egyéb előírások, amelyeket dolgozóink a munkahelyeken kézhez kapnak.

További oldalak: www.balazsdinasztia.com

KAPCSOLAT
CleanNet Kft.

1116 Budapest
Temesvár utca 20.

E-mail: info@cleannet.hu
Telefon: 06-30-431-0394
Twitter
Facebook
Google+
YouTube
Blog
Flickr
www.flickr.com
items in Cleannet Kft. More in Cleannet Kft. pool